Arhīvs
Aprīlis, 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
Pirmais Kristovska solījums – neizpildīts
Publicēts 4. jūnijā, 2009.
Vēl nav pat bijušas pašvaldību vēlēšanas, bet dažs labs deputāta kandidāts jau netur dotos solījumus iedzīvotājiem, kurš gan vēl cer, ka citi darbi tiks darīti. Pirms vairākām nedēļām jau centos pievērst sabiedrības uzmanību Rīgas domes mēra amata kandidāta Ģirta – Valda Kristovska un viņa partijas “Pilsoniskās Savienības” nievājošajai un nevērīgajai attieksmei pret Rīgu un tās iedzīvotājiem.

“Pilsoniskās Savienības” kampaņa izcēlās ar neskaitāmu, pretlikumīgu pilsētas piemēslošanu, uz māju sienām, pieturām, kultūras objektiem nesaskaņoti salīmējot sevi slavinošas uzlīmes. Toreiz visu vainu un nosodījumu partija oficiālā paziņojumā presei novēla uz saviem atbalstītājiem, pati izliekoties tīra un labiņa. Toreiz Kristovskis arī izteica kādu ikvienam rīdziniekam būtisku solījumu - Rīgas mēra amata kandidāta Ģirta Valda Kristovska kampaņas komanda 4.jūnijā rīkos talku, lai atbrīvotu Rīgas namu sienas no reklāmas materiāliem.

Šobrīd 4.jūnijs jau tuvojas savai izskaņai, taču vismaz manas mājas apkārtnē joprojām visas malas ir nolīmētas ar Kristovska armijas uzlīmēm. Vietām tās ir pusnoplēstas, vietām saķēpātas un tas viss rada tiešām nobružātas un piemēslotas pilsētas izskatu. Neteikšu, ka es īpaši ticēju Kristovska kunga solījumiem par pilsētas sakārtošanu, tomēr šāda klaja pat vienkāršāk realizējamo solījumu nepildīšana liecina, ka uz pārējo varam pat necerēt. Tas vēlreiz apliecina, ka uzņēmējdarbības vides sakārtošana, birokrātu disciplīna ir tukšas runas, jo, ja nevar uztaisīt talku, līdz birokrātijas sakārtošanai netiks. Vēl šorīt televīzijā Kristovskis lielījās – es darīšu, es kārtošu, es braukšu uz Maskavu, es veidošu vidi. Pilna pasaule ar tādiem runātājiem, bet kad jāķeras pie darīšanas, atkal nekā.

Manuprāt, šāda rīcība ir klaja necieņas izrādīšana pret rīdziniekiem, cilvēkiem, kam ik dienu pilsētas vidē jādzīvo, bet jo īpaši pret jau esošajiem “Pilsoniskās Savienības” atbalstītājiem, kuri tagad iznāk vainīgi par visu, ko Kristovskis ar savu komandu ir sastrādājuši aklajā cīņā par vietu domē. Esmu tiešām sarūgtināta.

Komentāri (4)
Reinis: Kristovskis ir vien tāds galdiņa urbējs! Viņš ir nekas, viņam nav ne domāšanas ne kaut tāds par ko viņu būtu jābalso! Slikts Kristovskis :D
04/06/2009 17:55
Nu Bet: Vispār uz uzlīmēm Kristovska vārds nav minēts. ;) To līmēja neatkarīgi cilvēki un demokrātija nav šai valstī pagaidām vēl nav nozegums. Kad reiz beigsi izgāzt savas bērnišķīgās un vienveidībās (un nu jau nivelējušās) dusmas pa visu internetu kā tādus sadzīves atkritumus, varbūt tad būs cieņa Tavus tekstus lasīt. Pagaidām neko jaunu kā tikai "tās sasodītās"uzlīmītes nevari izdomāt - nu švaki tev ar to fantāziju iet! Un... Laikam jau nav īsti nekā nopietna, kam piesieties. Malači Pilsoniskā Savienība! Lai tik turas pretī tādām fūrijām kā Tu ;)
Ja jau Tev dzīvē trūkst vīrieša, vai tad Kristovskis vainīgs?... Nu jā, redzam jau, kā Tev ar to komunikāciju iet. Man jau tagad uznāk žāvas to visu lasot. Arlabu nakti, Rita!
06/06/2009 18:02
latvietis: autore ej ārstēties!
03/07/2009 14:21
Internet Liepājā: ^__^
23/12/2009 16:13
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: